Sova i mormors hus.

 

Hej hej

Åhhh så glad jag blev när Scott kom och sa att han ville ”sova i mormors hus”. Och såklart fick det bli så som han ville.

Att han redan har förstått vem det är som är chefen här hemma, det är uppenbart. Mormors hus och morfar Ginkos garage brukar han säga, så det vet han med bestämdhet.

Inte finns det väl något mysigare, än att fixa frukost till en liten nakenfis som sovit över. Gröt, valpslick och fyr i spisen – alltså det är grejer det!

Mina dagar innehåller mycket gos och uppfostran här hemma just nu. Mycket valpbilder blir det också nu, och ni som längtar efter naturfoto – håll ut, det kommer så småningom!

Dagens utmaning : Långsamhet.

Gå – Långsamt

Prata – Långsamt

Ät mat – Långsamt

Tvätta händerna – Långsamt

Skriv ett sms – Långsamt

Scrolla i flödet – Långsamt

Ja det här behöver jag sannerligen träna mig på. Är ni kanske lite som jag, att ni skyndar er en smula hela tiden för att sen kunna vila, koppla av eller stanna upp och njuta? Men det där sedan det kommer aldrig  riktigt. Idag ska jag verkligen försöka göra så mycket jag kan – lite mer långsamt!

Ha en fin söndag och kram Annika

 

Dela gärna

4 reaktioner på ”Sova i mormors hus.”

 1. Åh ja dessa underbara barnbarn man blir varm i hjärtat och själen. Har sovit hos er med stormen som vaggvisa, hårda vindar är inget jag gillar den för med sig så mycket onödigt och arbete.
  Idag blir det väl inget kallt bad för din del? Jag hade frusit ihjäl alltså, men de som vinterbadar säger det är underbart, brrr.
  Ha en fin söndag/MH

  1. Nej, idag blev det inget kallbad för mig. Man ska ha respekt för vädrets makter, och så pass hårda vindar är inget att leka med. Nu har det lugnat sig och solen gjorde oss sällskap för en stund. Kram på dig.

 2. Fy tusan vad det blåst! Nu har det lugnat sig och jag tror vi gick skadefria ur det.
  Vi hade också litet barnbarn här i natt. Fyller fyra i april. Han kunde säkert bott här en vecka utan problem.
  Han sov som en stock. Ändå sa han att det blåste så mycket att han varit vaken hela natten. Han blundade inte ens😅

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen