Gråväder och vår lilla grådvärg.

Hej hej

Dagarna som gått har mest bjudit på gråväder. Lite mildare, duggregn och lite blåst.

Att vara ute har ändå varit alldeles underbart, och dagsljus får man ju även om inte solen strålar så skarpt.

Tiden springer och jag måste verkligen påminna mig om att jag ska ta lite fler bilder på lilla Penny, nu medans hon är så liten. Det går så fort att sådana här små trasselsuddar växer och blir stora ju.

Hon är bedårande söt, vår lilla Penny, och det tycker vi nog alla i familjen. Till och med yngsta dottern Emmy verkar tycka hon är fin. Emmy som sa att vår andra hund, Lykke, såg väldigt rolig ut som valp….

Naturligtvis var jag nu tvungen att leta upp lite bilder på Lykke som liten, och jag kan nog inte alls hålla med henne… för visst var lilla Lykke gudomligt söt som liten, även hon…

Nu har Lykke blivit en lite mer stillsam och mogen dam i sina allra bästa år. Hon har blivit en aning grå om nosen och fått en vackert orange färg med mycket svart i topparna (vilket kallas för sobel) Hon är inte helt förtjust över att inte längre vara familjens yngsta gullegris. Men självklart gullar vi alla även med henne och Molly så mycket vi bara kan.

Att pomeranianvalpar är lite som kameleonter det har jag lärt mig. För även om de ofta ser ut som små grådvärgar när de är valpar, så ändrar de sig många gånger innan de är fullvuxna. Jag tycker förstås att min lilla grådvärg Penny är finast i hela världen.

Dagens citat:

Dagen går åt samma håll som dina mungipor.

Glöm inte bort att le idag, det gör åtminstone ingenting värre – tvärtom!

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Gråväder och vår lilla grådvärg.”

  1. Åh dina foton gör mig glad även om det just nu är grått och mörkt, en ljusnande framtid kommer.
    Har fött upp västgötaspetsvalpar för många år sen och när de föds liknar det dina hundar sen ändrar de ju sig till spetsig nos. Djur gör oss verkligen glada.
    Må väl och fin fredag/MH

    1. Åhhh västgötaspetsar är sååå fina! De är liksom ”riktiga” hundar för mig. En så trevlig ras som nog är lite bortglömd kanske. Djur är verkligen berikande!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen