Oväntat vackert.

Hejsan.

I takt med att jag blivit en mer inbiten vinterbadare så har jag även blivit en person som har betydligt bättre koll på det här med vädret.

Även om jag inte räds varken regn, kýla eller lite vind, så är det förstås de vackra och lugna morgnarna med rosaröda soluppgångar som jag föredrar allra mest. Bäst förutsättning för just det, är de dagar som börjar lite molnigt i gryningen.

Efter en lång tid med bara helmulet och gråväder, så var jag så tacksam för en helt molnfri soluppgång. Månen var som en liten skärva och speglade sig vackert i vattnet när jag kom ner till bryggan. Ovanför månen hängde himlens enda lilla molntuss och såg så söt ut.

Jag och min badkompis tog oss ett långt härligt kallbad innan vi satte oss tillrätta för att njuta av allt det goda vi hade med oss. Varm dryck och goda tilltugg.

Ivrigt babblandes om livets alla prövningar, världens händelser och allt sånt som ligger våra hjärtan närmast. Vi lade först inte märke till hur himlen fylldes på med rosa vackert fluff.

Det som jag först hade trott bara skulle bli en helt klar och molnfri himmel, hade plötsligt förvandlats till en så vacker och häftig himmel.

Vi förundrades medan jag fiskade upp min termometer och konstaterade att dagens badtemperatur låg på drygt 2 grader.

Väderprognoser och väderappar i all ära, men man kan aldrig förutspå de vackraste morgnarna ändå. De kommer när de kommer och har man tur får man uppleva dem.

Dagens citat:

Det finns så mycket i världen för oss alla, om vi bara har ögon till att se det, hjärta till att älska det, och händer att ta det till oss.

Ha en riktigt fin måndag och kram från mig.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Oväntat vackert.”

  1. Underbara foton man njuter av det vackra verkligen. Men hur Annika kan du bada jag fattar det inte, haha. Jag hade frusit ihjäl men de som vinterbadar tycks va jättefrisk så skönt.
    Må väl/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen