Så mysig midsommar.

Hejsan.

Semestermånaden juli är här och försommaren är definitivt förbi. Mina morgondopp blir inte längre så regelbundna och jag tar livet lite mer spontant för ett tag. Sommarlättja kan det kanske kallas.

Vår midsommarhelg i år var så mysig och avslappnad. Såklart började jag med ett morgondopp i sjön. Ren och fin ville jag ju vara, det är regler som gäller för både midsommar och jul.

Vår goda vänner kom hit för att fira midsommar och även de startade med ett dopp, fast i poolen.

Dagen gick i en lagom midsommarlunk. Tillsammans fixade vi mat, vi åt gott och drack gott. Mest njöt vi  av att umgås och några busade lite extra i vattnet.

Framemot kvällen vandrade vi ner till sjön. En rädd liten igelkott pinnade förskräckt över vägen och tog sin räddning in i skogen. Igelkottar dansar inte små grodorna precis, åtminstone inte vad jag har sett. I sommarbyn hördes stoj och stim, som sig bör en midsommarhelg.

En bra sak med midsommarmat det är att den är minst lika god dagen efter. På midsommardagen tog jag mig en liten återställare till lunch, detta trots att jag inte hade något alls att återställa. En kall pilsner till sillen det hör liksom till när det är midsommar, om det behövs eller ej.

Dagens citat:

Mitt mål är att bygga ett liv jag inte behöver ta semester ifrån.

Ha en härlig fredag och kram från mig.

Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Så mysig midsommar.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen