Mitt Juni 2021

Hejsan.

Vilken fantastisk månad ”mitt Juni” blev. Jag har njutit av de små enkla sakerna i livet, de där som jag mer och mer inser att de egentligen är livets stora underverk. Naturen, min familj, vännerna  och alla djur som finns runt omkring mig (både tama och vilda)

Ett sorligt avsked av en kär farbror på min födelsedag blev ändå så vackert. Naturen har bjudit mig på vackra upplevelser och jag har haft glädjen att få träffa mitt lilla barnbarn lite extra mycket den gångna månaden. För det är jag så tacksam. Jag har blivit ett helt år äldre, och då blev jag firad som värsta jubilerande drottningen.

Nu hälsar jag den stora sommarmånaden Juli välkommen. I hemlighet önskar jag mig en massa regn, för det tycker jag att vi behöver, men allting blir som det blir, så var inte oroliga, det är inte jag som bestämmer. Jag njuter för varje dag som går nu, för det är ju en dag närmre tills vi får hem Andréa till Sverige igen. Jag längtar efter att få se mina döttrar återförenas igen efter två långa år, och jag längtar tills jag får se Scott och Andréa äntligen få träffa varandra för första gången. Men mest längtar jag nog efter att få krama om min tös och ta henne med på en vandring i hennes hembygd igen.

Dagens citat:

Och han viskade till den djupa älven, kommer sorgen någonsin att ta slut? Älven svarade, allt har ett slut. Nej, inte du, sa han. Du har funnits här så länge jag levt. Det stämmer, svarade älven. Jag fanns här när du föddes, precis som jag finns här nu, men du misstar dig om du tror att jag är samma älv nu som då. Vi tar slut och börjar om hela tiden, både älvar och människor.

Ha en fin julidag och kram från mig.

Annika

 

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Mitt Juni 2021”

  1. Juni har verkligen varit fantastisk. Det regnar här idag.
    Åh, jag har missat att du får hem din dotter! Så skönt! Är hon färdig och blir hemma, eller ska hon återvända?

    1. Ja det regnar här också idag, välbehövligt! Min dotter kommer hem någon gång i september och är då klar med sin digra utbildning. Dock tror jag att hon kommer att bo och jobba i Canada framöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen