När inte Stefan är hemma.

Hejsan.

Nu är vi mitt inne i jaktsäsongen och jag är ganska ofta ensam hemma när Stefan är ute och jagar vilda djur i skogen.

Under tiden som han var i Småland och sköt stackars oskylda rådjur, så njöt jag av mina vanliga morgonbad här hemma. Jag har såklart inga invändningar mot just jakten. Jag är ju faktiskt köttätare själv och tänker man på köttet som vi handlar i mataffären så har de stackars djuren haft ett betydligt större lidande än de vilda djur som jagas i skogen.

Som alltid njöt jag av min morgontur i skogen.

Alldeles särskilt mycket njöt jag av att inte behöva laga någon middag när ingen ändå var hemma. Istället körde jag bara upp till Eva på Allé och beställde hennes underbart goda griljerade revben till lunch.

När vinden tilltog och det inte längre var så inbjudande väder ute, då kröp jag mätt och nöjd ner i min säng och unnade mig en lång eftermiddag med en mysig ljudbok i öronen. Sånt kan man göra när ingen annan är hemma.

Men så kom ett litet gäng hit och det blev full rulle i huset. Mitt tvättkorgslock fick ben och det blev bus istället för ljudbokslyssning.

Dagens citat:

Innan du talar, låt dina ord passera tre hinder med frågeställningar: är det sant?, är det nödvändigt?, är det snällt?

Ha det riktigt gott och kram från mig, Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen