När bus står på schemat.

Hej.

Förra helgen hade vi planerat in en hel dag för bara bus. Det var barnbarnet Scott som skulle komma och sova över när resten av hans familj jobbade. Jag stärkte mig redan på morgonen med min vanliga tur ner till sjön. Av erfarenhet vet jag att jag brukar bli rysligt trött av sådant där inplanerat bus.

Månen skulle vara extra stor och imponerande den där helgen, men jag tyckte nog att den var ungefär som vanligt när jag vandrade ner till sjön.

Ofta kan jag märka att månen har en inverkan på mig. När den är full, ja då blir jag också påverkad. Inte onykter, men väldigt trött. Så om det var på grund av den fulla månen eller den lille gossen som låg på tvären i min säng den natten, det vet jag inte säkert, men rysligt trött blev jag. Förmodligen var det båda delar som var orsaken. Fast mysigt var det onekligen.

När en liten kille har sovit över, ja då duger det inte att vara trött inte. Då är det liksom full rulle direkt när dagen börjar.

Och ni anar inte hur mycket kul man kan ha med vatten, ett skohorn och min mammas gamla fågelbad. (mamma Ingrid – jag vet att du ler stort  där i din himmel när du ser vad det blev av ditt läckande bad) Och nog verkade det som om det var fler än Scott som var på bushumör den här morgonen. Nåväl, jag får väl vara glad för att inte Stefan också prompt ska ligga på tvären i sängen om nätterna…

Dagen fortsatt med lite av varje, saker som kan göra en liten gosse lycklig och en mormor trött. Men jag kunde ju vila upp mig redan natten efter, och sedan hade jag en ny stärkande morgon vid min gamla sjö för återhämtning.

Dagens citat:

Vet du vad som är vackert mer än kroppsliga former? Attityd, humor, självkänsla, intelligens, ärlighet, integritet, vänlighet och ett riktigt stort hjärta.

Ha en riktigt fin söndag, om det är en vilosöndag eller bus-söndag, så gör det bästa av den.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”När bus står på schemat.”

  1. Tänk så härligt att få ha en sådan Mormor och Morfar. Vatten gör alla barn på bra humör har jag märkt. Jag hade mystid med mitt barnbarn igår. Han sov inte över men lite trött blir man ändå trots att jag är van. Härliga bilder som vanligt och underbart citat. Kraaaam Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen