Mitt April 2021

Wowww, vilken vacker och fin månad april kom att bli. Det kalla vädret höll i sig, men det var så otroligt vackra soluppgångar som jag fick uppleva. Påsken flöt förbi tämligen obemärkt hemma hos mig i år. Det blev bara lite gott att äta med min pappa Kurt på besök. Och Emmy såklart. Under april har det blivit många vandringar i naturen. Vårblommorna har ploppat upp, men pga av det kalla vädret så har våren varit en aning senare än vanligt. Badat har jag gjort alla dagar, utom en enda tror jag. Det är underbart härligt och beroendeframkallande, de här kalla baden. På jobbet stod ett nybygge återigen klart, och på fritiden har Stefan snickrat ihop en liten lekstuga till barnbarnet Scott.

Nu hälsar jag Maj månad välkommen. Och naturligtvis kan jag inte låta den här dagen, den 1:e maj, passera utan att utropa ett stort GRATTIS ANDRÈA på din födelsedag. Jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte är ledsen över att inte kunna fira hennes födelsedag i år heller …. Såklart är mina tårar nära när jag tänker på henne, och att det snart gått två år sedan hon var hemma här hos sin familj. Jag saknar henne så väldigt mycket! Även om hon för länge sedan är vuxen, så är hon i mitt hjärta min lilla flicka för alltid. Men nu går tiden fort och i september är tanken att hon ska komma hem.

Grattis fina Andréa♥

Dagens citat:

Din ångest inför morgondagens problem gör inte att problemen försvinner, men den stör dagens sinnesro.

Jag övar mig varenda dag i att vara i nuet, och det har hjälpt mig så mycket i livet.

Ha en fin först maj. Kram Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen