Mina finaste.

Hej och gomorron.

Innan min Kanada-dotter for vidare till en veterinärkongress i Göteborg, så tvingade jag alla mina ”ungar” att ställa upp för en fotografering tillsammans. Det är så väldigt sällan som jag har dem allihopa samlade så det gäller minsann att passa på.

Den blommande rapsen sjöng på sin sista refräng, men ganska gult och grant var det borta vid Gårdlösa, så dit for vi allihopa.

Vid båda sidorna av den lilla markvägen växte det raps, och det var så fint. Det var en riktigt härlig kväll, även om pojkarna hade ”myror i brallan” och inte var så sugna på att stå still och posera för mormors kameralins.

Men lite snabba bilder blev det, och för första gången fick jag hela gänget med på samma foto. Även jag själv hamnade på bild.

Dagens citat:

Morgondagen är aldrig garanterad, så idag vill jag att alla mina vänner och min familj ska veta hur tacksam jag är för att ni alla finns i mitt liv.

Ha en fin måndag och en härlig ny vecka.

Annika

Dela gärna

8 reaktioner på ”Mina finaste.”

 1. Härliga dagar att ta tillvara på, underbart är kort sägs det ju. Men så skönt Kanadatjejen i alla fall varit hos er en stund, så är det, jobbet kallar. Det går så fort med den blommande rapsen men så ljuvlig den är. Åja jag var i retrobutiken men så mycket folk jag var ändå först i raden men kunde inte hitta nåt, trängsel är inte min grej. Hur kan allt detta var bevarat det kan man ju undra enorma mängder med tapeter, sägs va trettio år sen damen lämnade jordelivet kan det va så?
  De hade i alla fall tur med vädret innan allt brakade loss, åskade ju flera timmar och regnade men det behövde vi, så det är tacksamt.
  Ha en fin start på en ny vecka. Kram/MH

  1. Nej, jag tror att hon bara flyttade faktiskt … har jag inte helt fel så levde hon ända tills för några år sedan… Hon ägde även en fastighet i Gyllebo sommarby, som stått tom och öde i säkert 30 år. Den är dock också såld nu. Ha det gott och kram.

 2. Så himla mysigt för dej med alla tre samlade 😄 Idag kommer min hem från Kiruna som jag längtat.
  Ha en härlig sommar 😎

 3. Så jättefina bilder! Det är min dröm att samla alla, men 22 personer varav flera som jobbar helg, det har inte gått hittills.
  Glad måndag!

  1. Oj, jag förstår att det inte är lätt att få ihop allihopa på en och samma gång. Planera en dag på lång sikt – chanserna är större, och det är underbara minnen att ha. Stor kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen