Midsommarafton 2022.

Hejsan.

Min midsommar i år var fantastisk. Lugn, skön och ett underbart väder fick vi!

Midsommarafton firade vi här hemma i Gyllebo tillsammans med de godaste vännerna och med min pappa Kurtan.

Eftersom jag jobbat hela veckan, och några av dagarna till väldigt sent, så fick Stefan stå för markservicen. Allt var inhandlat, så det var bara för mig att njuta av det ovanligt fina vädret och det goda sällskapet.

Midsommarafton bjöd på soligt och hett väder, kanske rentav den varmaste midsommarafton som jag någonsin upplevt.

Vi svalkade oss alla i poolen, medan pappa Kurt envisades med att ha sin stickade mössa på sig. Fast när man är 90 år, då får man bestämma själv…

Det blev en härlig midsommarafton som jag tänker minnas för en lång tid framöver, och kanske särskilt mycket när det nästa gång blir sämre midsommarväder igen.

Dagens citat:

Några säger att livet börjar vid 40, andra påstår att det börjar vid 50… Det är nonsens! Livet börjar när vi bestämmer oss för att sluta glädja publiken.

Lev för er egen skull och lyssna på det som era hjärtan tycker om!

Kram Annika

Pssst… den vackra vasen med hundkex i finns att köpa på Lokalföreningen i Brösarp. 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Midsommarafton 2022.”

  1. Mysig midsommar ni hade precis som vi. Tänkte precis på den fina vasen så ni har sådan inredning i Brösarp, det var längesedan jag var där men kanske en instickare när vägarna bär ditåt. Underbara blommor du satt i vasen också. Tycker din far är så cool, han behövde skydda sitt huvud så bra med en mössa om som du säger de är ju fint vi får bestämma över oss själva ännu så länge brukar jag tillägga. Ha en fin torsdag. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen