Mitt Juni 2022

Hejsan.

Mitt Juni bjöd på mycket händelser för min del. Först och främst blev jag ju mormor igen, och det på min egen födelsedag minsann. På min bemärkelsedag uppvaktades jag av min käre Stefan, som köpt ett vackert smycke åt mig. Han hade valt ett silverhalsband i form av ett äpple…. ett exakt likadant som jag fick i julklapp i fjor :-)…  På min födelsedag fick jag också corona, som varade i nära nog en vecka innan jag var på benen igen.

Förutom att ha jobbet extra mycket i juni, så har jag njutit av vandringar i naturen så mycket jag hunnit. Jag har umgåtts med barn och barnbarn.

Nu hälsar jag Juli månad välkommen. En månad då jag kommer att vara lite mer ledig. Men det är också den månaden då jag kommer att vinka hejdå åt Andréa igen, för redan i helgen styr hon sin kosa mot Canada igen, där hon ska jobba i ett år framöver.

Dagens citat:

Våga stanna. Våga vakna. Våga lämna. Våga sakna.

Ja, gör som havet – våga!

Kram Annika

 

Dela gärna

4 reaktioner på ”Mitt Juni 2022”

  1. Och så var juni slut och vi går in i juli månad ofattbart vad tiden den rusar. Åh dags att säga på återseende till din fina dotter, önskar henne lycka till på livets stig och säg till att hon är rädd om sig. Hoppas få se en liten blick från Canada vore så roligt. Idag ska jag göra annat roligt några kilometer från mig gå på Smedstorps marknad tycker det är så roligt, den och Tomelilla är lagom för mig.
    Fin fredag till er alla. Kram/MH

  2. Det är så härligt med tillbakablickar på månaden som gått. Jag gör också det och ska idag sammanställa min juni månad, publicerar det imorgon eller på söndag. Du verkar ha upplevt en hel del, kul du bjuder på så många bilder.

    1. Tack för din kommentar. Ska kika in till dig och ta del av din junisummering också. Jag gillar att göra en tillbakablick och sammanfatta. Kram till dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen