Mera mål!

Hejsan.

Nu börjar världen bli sig lik igen och det är fotbollsturneringar på gång för Sverige. Fotbolls EM tror jag visst. Egentligen är jag inte så väldigt intresserad av fotboll. För mig är sport mest en lek och ibland tar vuxna människor alltför allvarligt på det där. De blir till dåliga förlorar och uppför sig osportsligt och okamratligt kan jag tycka.

Min Stefan är däremot väldigt intresserad av fotboll. Kanske kan det vara för att han själv sparkade boll då han var ung. I division 3 brukar han alltid påpeka. Jag tror att det är något bra med div 3… Nu klär han sig dock bara i fotbollströja när han sitter i soffan framför TV:n. Att lille Scott också skulle få känna på fotbollstämningen tyckte han var en självklarhet.

Fast det förstås, man kan ju inte hålla på att leka med en boll hur länge som helst. Lite däremellan måste han greja lite med sin traktor också.

När det blir alltför mycket sport på TV:n då tar jag min tillflykt ut i naturen. Där finns inga dåliga förlorare utan där är det alltid härligt fridfullt. Det är mera i min smak.

Såklart händer det att jag får både Stefan och lille Scott med mig ut i naturen.

Extra roligt är det när vi hittar spännande djur. En stor gräsgrön guldbagge hittade vi för några dagar till exempel.

Dagens citat:

Du är vad du gör, inte vad du säger att du ska göra.

Ha en riktigt härlig dag.

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen