Lite dotter-abstinens.

Hej.

Under sommaren som gått så har min dotter, Emmy, jobbat jättemycket. Det har alltså inte blivit så många tillfällen för mig att träffa henne. Därför njöt jag för fullt förra veckan då jag fick ha henne alldeles för mig själv.

Vi tog en tur ut i svampskogen igen. Dock med ett ganska knapert resultat i svampkorgen den här gången. Fast det spelade inte så stor roll, viktigast var att hitta på något tillsammans.

När skymningen föll njöt vi av den vackra solnedgången över hagen här i Gyllebo. Hästar och kor kom med stora kliv mot oss. Kanske har de blivit lite mer sällskapssjuka nu när hösten nalkas.

Vi kliade och klappade ett bra tag innan vi gick tillbaka in i huset. Sensommarkvällar kyls minsann snabbt ner, och då är det skönt att krypa in i soffan med några levande ljus på bordet.

Dagens citat:

Ju äldre du blir desto mer inser du att din mamma var din bästa vän i livet.

Det hoppas jag att jag kan vara för mina töser.

Ha det gott

Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Lite dotter-abstinens.”

  1. Skogen är en lisa för kropp och själ och lägger man då till att umgås med sitt egna kött och blod då kan det inte bli bättre. Så vackra foton, naturen skiftar kläder till gult det går fort de där årstiderna, gäller att njuta av allt som livet ger. Ja helt klart ditt citat stämmer väl in, saknar min mor och min far, så mycket man skulle vilja berätta.
    Ha en fin söndag. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen