Lekfullt.

Hejsan.

I vår trädgård bor en söt liten ekorrunge. En regntung morgon så hade den lilla ”sötingen” sökt skydd för regnet i en av fågelholkarna.

När jag kom smygande med min stora tunga kamera, så hoppade han kvickt ut ur holken och slog lekfullt med sin yviga svans mot holkens tak.

Han var så himla söt med sin lite sura uppsyn och de våta tofsarna på öronen.

En lång stund satt han sedan och blängde på mig och hundarna uppe ifrån en av grenarna i den stora eken.

En annan lekfull kille som jag längtar väldigt mycket efter nu, det är grabben Scott. Jag längtar efter att prata med honom, och höra vad han har att säga om sin nya titel som storebror.

Mest så längtar jag efter att busa och leka med honom. Såklart!

Dagens citat:

Var inte orolig för den du inte är. Du är den du är. Lita på att det bär.

Ha det gott.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Lekfullt.”

  1. Åh så söt lite ekorre, de kan bli rätt tama. Vår släkting hade två i sin trädgård som åt ur hennes hand. Vår dotter som bor ute i skogen har också ekorrar och de är ju så snabba som blixten när de nästan flyger från gren till gren. Alla minns vi väl sången Ekorrn satt i granen…
    Ja förstår du längtar till dina små undebara barnbarn man binder enorma band för framtiden det är ju vår framtid också. Ni är så coola du och Scott likadana jackor. Åh har din man fått sjukan krya på honom!
    Idag är det många skolavslutningar i vårt land, stort lycka till ,några tar på sig vita mössan, andra slutar förskoleklass och andra undrar vad ska jag nu göra. Allt har en mening gäller njuta nu i denna fina sommar. Ha en strålande fredag själv ska jag till mitt underbara Örum och bada. KramMH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen