På behörigt avstånd.

Hej.

Då i helgen, när jag blev sjuk, så var det så mycket som jag planerat och som jag så gärna ville göra. Saker som inte riktigt var möjliga med mina nya förutsättningar. Jag hade till exempel längtat efter att gå genom skogen ner till bryggan för tidiga  morgondopp i gryningen.

-asch, vi tar bilen ner, jag kan köra för dig mamma, sa min älskade Emmy!

Sagt och gjort. Vi steg upp i ottan hon och jag, och rullade sedan sakta ner till stigen i skogen som leder till bryggan.

Badet hoppade jag förstås över, det kändes inte så lockande att dra av mig kläderna just den här febriga morgonen. Men soluppgången var lika bedårande som alltid, och jag njöt i fulla drag bara av att sitta där och glo.

Tillsammans satt vi där på bryggan, Emmy och jag. Vi förundrades över solens starka strålar. Hur de kunde värma upp så mycket på en enda gång.

En annan sak som jag så gärna ville göra var att få se en skymt av mitt nya lilla barnbarn. Naturligtvis på väldigt behörigt avstånd, så ingen skulle drabbas av några corona-basilusker från mig.

Jag och Emmy stannade till i Lunnarp där vi plockade ett fång röda pioner på Österlentulpaner. Sedan styrde vi kosan mot Tomelilla för att lämna lite presenter ute på trappan hos Amanda och Jimmy. Och tänk, där fick jag en skymt av det lille gossebarnet som nyss kommit hem. Med full zoom på mobilkameran kunde jag se att det var en liten kopia av Amanda själv som nyfödd. Åhhh vilken liten juvel han såg ut att vara, endast 34 timmar gammal.

Sedan när vi kommit hem till Gyllebo igen så plingade telefonen till och jag fick en bild på brödernas första möte. Sååå fint! Jag längtade ännu mer efter att få hålla om de där båda killarna på riktigt.

Dagens citat:

Vänta inte på tiden … Använd den.

Vänta inte på kärleken … Känn den.

Vänta inte på pengar … Tjäna dem.

Vänta inte på rätt väg … Finn den.

Vänta inte på möjligheten … Skapa den.

Älta inte misstag … Lär dig av dem.

Jämför dig inte med andra … Var unik.

Spring inte ifrån livet … Lev det.

Ha en härlig dag.

Annika

Dela gärna

About The Author

6 reaktioner på ”På behörigt avstånd.”

  1. Åh älskade lilla människa välkommen till världen! Så underbar och så liten och ändå alldeles fullkomlig, visst är det ett under att på nio månader är det en ny liten människa hur är det möjligt har jag frågat mig många gånger. Så fin din dottern är och nyligen förlöst. Du har vackra döttrar onekligen dom kan du känna dig stolt över. Och lille Scott hur söt är han inte, dom kommer ha mycket roligt tillsammans på livets stig.
    Kram till er allla i din familj/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen