Kvällsdopp med en gullunge.

Hej hej

Vackra sommarkvällar måste man ta tillvara på, det borde det vara lag på.

Att ta tillvara på sommaren är ju att gå ner till sjön i kvällssolen och ta ett litet dopp med en dotter och ett litet barnbarn.

Det bästa med att bada i Gyllebosjön är att det är tryggt och bra för små barn. Inga höga vågor eller undervattensströmmar som annars är så förrädiska här på Österlen.

Vi njöt här en kväll i förra veckan, då lille Scott tog sitt första bad i sjön.

Här finns även en handikappramp som gör det möjligt för människor med rörelsehinder att få njuta av ett härligt kvällsdopp.

Vårt fantastiska byalag sköter om det lilla paradiset på allra bästa vis, och jag känner stor tacksamhet över att allt är så välskött och inbjudande.

Men tiden går fort när man är lycklig, och även härliga bad måste ha ett slut. Bara att torka lille Scott torr, på med en blöja och pyjamas och vandra hem i kvällssolen igen.

Dagens citat:

Människor som försöker styra ditt liv, som tror sig veta vad som är bäst för dig och som tar chansen att tala om hur dåligt det är när du väljer din egen väg – har tappat kompassen i sitt eget liv.

Hitta din egen kompass och följ den. Även om du är ensam i just din riktning så gå den vägen som känns rätt för dig.

Min kompass visar mig oftast vägen ut i naturen, det är där mitt hjärta sjunger som vackrast. Har jag dessutom en underbar dotter och en gullunge med mig, ja då är lyckan fullständig.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Kvällsdopp med en gullunge.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen