Kasta smörgås på stranden.

Hejsan.

En förmiddag när Amanda och Scott var här så hade vi det så himla mysigt tillsammans.

Eftersom solen strålade och det var så gott som helt vindstilla så passade vi på att åka en sväng ner till Knäbäckshusens strand.

Det gäller att passa på att åka hit innan turistsäsongen drar igång, för sedan är det inte alls lika gemytligt när man behöver trängas med så många andra här. Särskilt parkeringen brukar vara ett smärre kaos.

För lille Scott var det toppen att leka i vattenbrynet. Ganska snart blev han för varm och vi kunde lätta lite på hans kläder.

Sedan blev det utbildning i smörgåskastning.

En färdighet som varenda unge bör lära sig. Och nog övade han allt flitigt, den lille Scott.

Men Rom byggdes som bekant inte på en dag, så efter ett tag fick den övningen läggas på is. Kasta macka kommer han med säkerhet att lära sig så småningom. Istället kom vi på att man kunde låtsas att de stora stenarna på stranden var små hästar. Då kunde man sjunga sånger och göra rörelser till.

En speciell sten kunde man med fantasins hjälp nästan få att liknas vid en vild noshörning.

Men det är ganska tröttsamt att lära sig kasta smörgås och rida på vilda noshörningar. Då var det bra när man kunde ta sin mormor i handen och gå mot bilen igen.

Extra kul tycktes det vara när den där mormodern, med sin allra högsta och falskaste falska stämma sjöng sången om elefanterna som balanserade på en spindeltråd, precis hela vägen upp till bilen.

Dagens citat:

Vad ditt liv än har kommit att handla om, se till att det inte bara handlar om det.

Även om man har ett jobb och saker som väntar på att bli gjorda, så måste man ta sig tid för både sig själv och sina nära och kära. Vad kunde vara viktigare den här dagen än att lära en liten gosse kasta smörgås på en strand!?

Ha en fin dag.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Kasta smörgås på stranden.”

  1. Vilka härliga bilder! Jag har hört så mycket om den här fina stranden och skulle så gärna vilja åka dit men jag har också hört om vilket kaos det var med den vilda parkeringen förra sommaren. Vi väntar nog tills det har lugnat ner sig lite :-). Hoppas att allt är bra med dig Annika? Kram //Tina

    1. Det är en fin strand, verkligen! Vår närmsta, så vi kör gärna hit. Vi gifte oss här…. Men många stränder runt Österlen är fina, så just denna har nog blivit lite överreklamerad. Hoppas du får möjlighet att besöka den. Allt är bara bra med oss, hoppas det är så med er också. Kram på dig Tina.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen