Dumt att låta bli.

Hejsan.

Våren är här och nosar alldeles på riktigt nu. Att gå ner till bryggan och ta mig ett dopp är ju inte längre någon utmaning direkt. I alla fall inte om man jämför med de dagar då snön yrde och isen låg tjock.

Med sina 7 grader så är det inte heller något som jag längre kan beteckna som något kallbad. Men det har nu blivit som en god vana. Ja nästan liten som ett begär, eller en stillsamma ritual som påminner om en lugn meditation.

Även om det inte längre är någon utmaning, så har jag ju bestämt mig för att ta mina bad så ofta det bara går, ända tills min dotter åter står på svenska mark igen. Ett löfte till henne och ett löfte till mig själv. När jag nu dessutom mår så himla bra av det, ja då vore det ju väldigt dumt att låta bli.

Något jag inte heller vågar låta bli, det är att äta den första vitsippan jag ser på våren. Enligt sägner ska man göra det, för att på så vis få tur i kärlek resten av året. Det har jag redan gjort i år, för det vore ju dumt att låta bli. Men aldrig någonsin mer än en enda blomma, eftersom de är giftiga, då kanske man dör ifrån all kärvänlighet istället.

Påsken är här och det känns att allting ligger i startgroparna.

Något som är avslutat och klart däremot, det är ett badrum till en av Stefan Hantverkarns kunder, någonstans här på Österlen.

Så här såg det ut före…

Och så här ser det ut nu när det är klart. Så tjusigt!

Ja de är riktigt duktiga de där killarna hos Hantverkarn. Värre kan man tycka att det är med ”kontorissan” på firman, hon som bara badar hela tiden…

Dagens citat:

Jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i era bröst. Prata. Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej. Våga säga ja. Våga vara lycklig. Tillåt er själv att vara det.

Ha en riktigt fin dag.

Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen