Kalas och bilder från arkivet.

Hejsan.

I mitt bildarkiv kikar jag tillbaka på bilderna som jag tog för nästan exakt ett år sedan.

Då, för ett år sedan, låg min dotter på BB och hade fått en son, mitt första barnbarn. Min Stefan var på älgjakt i Småland och jag vandrade i skogarna med min store, sjuke Johnnyhund.

I år är hösten inte lika långt kommen här hemma ännu. Stefan är tillbaka i Småland för att jaga älg. Johnny är i himmelen och mitt lilla barnbarn har redan fyllt ett helt år.

I Tomelilla har det varit barnkalas med hela tjocka släkten i veckan.

Med mexikansk tacoafton och Amandas egenhändigt gjorda Babblare på tårtan så blev det ett kalas helt i lille Scotts stil.

Riktigt hela tjocka släkten var det förstås inte. För långt borta på andra sidan jordklotet finns den spännande mostern som Scott ännu inte kunnat träffa. Moster Andréa. Hon som vi brukar kika på i telefonen ibland. Hon som jag längtar så mycket efter så det nästan är olidligt ibland.

Dagens citat:

Det finns en mystisk naturlag som säger att de tre sakerna som vi önskar mest här i livet – Lycka, Frihet och Sinnesro – bereder mest glädje åt dem som skänker dem till andra.

Ha en skön dag och kram

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Kalas och bilder från arkivet.”

  1. Vilket mysigt kalas det blev! Bor dottern permanent på andra sidan jorden? ( nästan iaf)
    Höstfärger har synts mer nu bara de sista dagarna tycker jag. När jag tittar ut här i södraste Småland, så är de flesta träden gröna. Någon björk nästan avlövad och något lite gult inslag. Så riktigt färggrant är det inte än. Men solen skiner ☺️

    1. Min dotter är veterinär och gör en specialistutbildning i USA som är på tre år. Hon har ett år kvar nu. Innan dess utbildade hon sig i Kanada och i Danmark, så det är många år sedan hon bodde på nära håll. Det börjar så smått skifta färg här också, men inte lika fint som i fjor ännu. Kram och ha en fin kväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen