Ingen konst.

Hej hej

Det var nog inte så märkligt att min familj log lite åt mig när jag i juli månad förkunnade att jag skulle börja vinterbada. Det är liksom ingen konst att bada mitt i högsommarn.

Att cykla ner till en sjö med sin handduk mitt i sommaren och ta sig ett dopp är ju en ganska angenäm upplevelse för de flesta människor.

Men sakta har vädret och temperaturen nu förändrats, och än håller jag fast vid min plan.

I förra veckan var det 3 grader i luften och 13 grader i vattnet. För mig blev det ett dopp i den ångande sjön och ett kort simtur runt bryggan.

Ännu kan jag förstås inte kalla mig vinterbadare. Men väl en höstbadare. En entusiastisk badare som till fullo njuter av alla de svala doppen och de underbara naturupplevelser jag får på köpet.

Fortsättning följer. Och jag tackar för de hejaropen som ekar ända från Alabama minsann.

Dagens citat:

Om du drömmer om det fylls du med liv. Om du planerar det, blir det möjligt. Om du schemalägger det, då menar du allvar. Om du följer schemat kan det bli verklighet.

Det är härligt att utmana sig själv.

Ha en fin dag och kram.

Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Ingen konst.”

  1. Wooow vad häftigt! Jag skulle aldrig klara av att bada när det är så kallt. jag badar ju knappt på sommaren. Jag är en riktig fryslort och badkruka. Vackra bilder verkligen! Kram //Tina

    1. Jag räknas också till en badkruka på sommaren. Jag gillar inte att bada när jag ligger och solar på stranden. Då blir det så himla kallt efteråt och vått och sandigt tycker jag. Ja, jag hör själv hur knasigt det här låter… Men det är något annat med kalla bad. Ha en fin dag Tina och kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen