Det självklara.

Hejsan.

Det är egentligen de mest självklara sakerna i livet som skänker mest lycka.

Som till exempel att lägga märke till naturens alla färgskiftningar på hösten eller att se speglingen i en vanlig vattenpöl efter regnet.

Att lägga märke till himlens alla olika utseende eller bara få sitta under en stor flock kanadagäss och känna vilken tur man har när inte en enda fågelbajs hamnar i håret.

Det är de mest självklara sakerna som skänker mest lycka tror jag. Såklart är det först och främst att få ha hälsan och vara frisk. Men det kan också vara att få uppleva sitt lilla barnbarns utveckling. För mig är det stor lycka att få se på när lille Scott lär sig äta själv. Som mamma till mina egna barn kändes det som om tiden aldrig riktigt fanns där för att njuta av stunden på samma vis.

Om vi lägger märke och observerar lite mer, så finns det så mycket att häpnas över och känna förundran för i allt det där som vi oftast tar för självklart.

Dagens citat:

Under många år under stora kostnader reste jag genom många länder, såg de höga bergen, oceanerna. Det enda jag inte såg var den glittrande daggdroppen i gräset direkt framför min dörr.

Ha en fin dag och kram

Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen