Kala träd och en sjuk liten gosse.

Hej hej.

Det är något vackert med nakna, kala träd nu på vinterhalvåret.

Som svart siluetter i morgonljuset.

Träden som står på rad ute på udden som vi kallar ”Munkagången”, de är så vackra i sin kala skepnad.

När jag kom vandrande på sjöstigen så vaknade gässen upp och flaxade sömndrucket iväg över vattenytan. Hals över huvud lyfte de sedan med ett klagande läte upp i skyn.

Just den här morgonen var så otroligt vacker.

På eftermiddagen hälsade mitt lilla barnbarn på hos mig i Gyllebo. Efter några jobbiga dagar med urinvägsinfektion så var det så härligt att se honom glad igen. Visst skär det i hjärtat när små barn är sjuka. När de tvingas ta medicin som smakar ”äckelpäckel”, ja det är inte alls särskilt kul. Men nu var allt så mycket bättre igen. Han tog så duktigt sin hemska medicin och efteråt applåderade vi allihopa.

Dagens citat:

Vem som helst kan få dig glad genom att göra något speciellt. Men bara någon speciell kan få dig glad utan att göra något.

Den lille killen Scott får mig alltid på gott humör. Och nu när han är på bättringsväg igen är jag såklart alldeles extra glad. För att kissa taggtråd är ju plågsamt värre.

Kram på er från mig.

Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Kala träd och en sjuk liten gosse.”

  1. Så skönt han är på bättringsvägen! Det är inte roligt med sjuka barn och barnbarn. Min son och sonson (9år) har testats positiva för covid. Likaså äldsta dottern. Ingen är särskilt sjuk, hoppas det håller sig så!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen