Ice, ice baby

Hej hej

Andra natten då Andréa sov här hemma i det lilla gästrummet, så var hon uppe med tuppen. Tidsomställningen från Canada hade gjort att hon vaknade vid midnatt och inte för sitt liv kunde somna om igen. Det var dock lite lyxigt för mig, eftersom jag den morgonen fick sällskap ner till bryggan.

Det var en kall och frusen morgon. Allting var mest grått, men ändå så vackert med is och rimfrost i träden.

Andréa hackade upp isvaken åt mig när jag sakta drog av mig alla kläderna. Istäcket i vaken hade blivit oväntad tjockt och hårt.

Innan vi gick vidare på vår runda i skogen, så drack vi det heta och goda ingefärsteet. Det är den bästa stunden på hela dagen, om ni frågar mig.

Tillbaka hemma i stugvärmen slog tröttheten till och Andréa somnade som en stock igen. Själv hade jag lite att fixa med inför nästa dag, då vi planerade för pappa Kurts urnsättning och en gemensam lunch.

Dagens citat:

Att få höra att man är uppskattad är en av de enklaste, men samtidigt mest värdefulla sakerna man kan få höra.

När man tänker något fint om någon så kan man ju faktiskt säga det högt istället.

Kram Annika

 

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Ice, ice baby”

  1. Vilken temperatur visar vattnet nu, tycker du skulle frysa så in i vassen, lät väl fyndigt haha.
    Fina foton och bilden i fönstret med en lilla söta anden är ju så rofyllt.
    Åh då är Kurts aska vigd i jord. Ett kapitel som får leva i minnet.
    Må väl och fin måndag/MH

  2. I lördags fick jag veta att någon håller en vak öppen här. Jag har tittat när jag gått förbi och verkligen inte sett någon. Så vi har ju hoppat över bad om det inte varit isfritt. Igår gick jag längst ut på bryggan. Då syntes den. Den var så liten att man blir lurad, när man inte är precis inpå. I morgon har vi bestämt bad, hoppas dock slippa bryggbad, att plusgraderna och vindarna smällt isen. Jag tycker inte om bryggbad, ärligt talat tycker jag att det är otäckt. Gungigt och så. Det är såklart ovanan, men jag är glad om jag slipper det.
    Glad måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen