Full rulle med pojkarna.

Hej

Förra helgen fick det bli ett snabbdopp för mig, eftersom jag väntade hit mina båda favoritpojkar. Jag kastade mig på cykeln och trampade ner till bryggan medan det nästan var helt mörkt.

Luften var lite krispigt kylig, men vattnet var riktigt ljummet och skönt.

Jag hade nästan precis kommit hem när favoritkillarna dök upp, och sedan blev det full rulle minsann.

Egentligen var jag en smula trött efter lite festligheter kvällen före, fast det skulle jag förstås aldrig någonsin erkänna. Står det lek och bus på schemat så vill man ju vara med såklart.

Och när moffar Ginko kom hem så fick det bli lek och bus med honom också.

Dagens citat:

Vildvuxen längtan bör icke tyglas.

Nog längtar man efter de där små killarna när man inte träffat dem på ett tag.

Ha det fint. Kram Annika

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Full rulle med pojkarna.”

  1. Vilket fint foto på dig och Scott så rofyllt. Jag säger detsamma om din dotter så trevlig och så vacker. När jag såg henne så tänkte jag ,henne känner jag igen javisst ja Annikas dotter. Lille Nicolaj fick jag ju se vilken liten gullig gosse förstår att du njuter av dessa små stjärnor, vårt minsta barnbarn är två år de växer så snabbt. I måndags var jag i Brösarp tänkte på dig men jag var med ett av våra barnbarn på Glimmebodagården, det behövdes en förälder men gick lika bra med en mormor. Vår dotter skulle köra de andra två till skolan. Så intressant det va och se hur man beredde lin och annat från förr. Jag kände mig hemma inne i stugan älskar ju allt det gamla, själv uppväxt på en gård och allt var inte maskinellt. Må väl och Kram och tacka Amanda för pratstunden/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen