Sommarvarmt i vattnet och höstblommor i trädgården.

Hej hej

Hösten börjar kännas i luften och jag gillar det.

Även om det ännu är både frodigt och grönt i skogen så är det något med ljuset och den fuktiga nattluften som skvallrar om att hösten kommer att komma i år också.

I det lilla kärret växer en slag vattenväxter och de bildar som ett grönt täcke över hela vattenytan. Det är sååå vackert på sitt lite trolska sätt.

Förra helgen smög jag ner till sjön precis i solnedgången. Vattnet var fortfarande riktigt sommarvarmt och jag simmade runder runt bryggan och ville nästan aldrig gå upp.

Men hemma väntade en efterlängtad helgfrukost, så jag drog kläderna på mig och traskade hemåt igen.

Katten Felix hade också sett till att ordna sig en rejäl helgfrukost. Vid ytterdörren låg en stor, fin och stendöd (tack och lov) råtta. Inte för att jag har något emot råttor, men jag vill helst inte bo på samma plats som de lever på.

Efter att ha haft ganska lite sommarblommor i krukor och lådor det här året, slog jag nu till med lite höstblommor istället.

Och visst blir man alltid lite gladare när en vacker blomma välkomnar när man kommer hem.

Dagens citat:

Det finns så mycket mer än bara det som syns. Till exempel det som känns.

Ha en riktigt skön söndag.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Sommarvarmt i vattnet och höstblommor i trädgården.”

  1. Verkligen trolska bilder på allt utom råttan tvi för sådana varelser, de för med sig så mycket. De får gärna bo i skogen men man hör ju fler och fler som springer på dagen i stan. Folk är nog lite slarviga med hur och var de kastar skräp. Duktig katt som tar dom men har den inte ovanligt vita tassar trodde de var bruna hela råttan? Du har gjort höstligt jag har sommarblommor ännu, de står nog lite till men fint du har. Vi brukar säga det gröna i dammen gillar ankor för i Bollerup där är ankorna flitiga till att äta de.
    Må väl. Kram/MH

    1. Tack. Råttan var nog en väldigt ung råtta, men såklart är de inte roliga att ha runt huset. Jag hörde att du träffat min dotter idag. Hon tyckte att du var så gullig och trevlig. Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen