Först en sagomorgon, sedan besök hos Pettsson & Findus.

Hej hej

I förra veckan var det minsann en riktig sagomorgon nere vid bryggan.

Ljuset var alldeles magiskt. Det var alldeles rosa, ungefär som om jag var kvar i drömmarnas land.

Extra underbart blev det också för att jag träffade min fina badkompis just den här morgonen. Vi hade så himla mycket att prata ikapp om, så egentligen hade vi behövt stanna där och bada hela hållna dagen. Fast det kunde vi förstås inte göra. Lite bråttom hade vi båda två.

På mitt eftermiddagsschema stod det ju ”utflykt till Kristianstad med Scott och Amanda”.

Vi hade nämligen bestämt oss för att hinna se utställningen om Pettsson & katten Findus på Kristianstads museum, innan den var slut i början av november.

Det var såååå spännande tyckte Scott, även om han inte direkt gillade alla hönsen som fanns där runtomkring. Tuppar och höns är något som Scott tycker är lite läskiga djur, och när det kacklade lite väl mycket så höll han för öronen och förklarade för oss – ”Tott ädd”.

Sedan kikade vi in i utställningen om Mamma Mu och Kråkan. Där fanns en rutschkana  och det var det bästa av alltihopa tyckte Scott!!

Efter en kort shoppingtur på C4, där vi också åt lite kvällsmat, så var det rysligt skönt att styra kosan mot Österlen igen.

Dagens citat:

En dag kommer vi sluta våra ögon en sista gång. Exakt när den dagen kommer vet vi inte. Tillåt dig att uppmärksamma och upptäcka de små guldkornen i vardagen. Låt dina ögons intryck bli till avtryck som får ditt hjärta att le.

Man ska tillåta sig att göra plats för sagodagar i sitt liv lite då och då.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen