Höstmys i Skånes djurpark.

Hejsan.

Vi hade världens tur när vi lyckades pricka in det absolut bästa höstvädret när vi var på utflykt med Scott och hans familj.

I födelsedagspresent hade vi gett Scott en utflyktsdag på Skånes Djurpark. Naturligtvis ingick det att hans familj och vi själva också skulle följa med.

Det var så otroligt fint höstpyntat när vi anlände. Pumpor i mängder och en massa förrymda troll som vi skulle dokumentera och hålla koll på.

Först av allt gick vi till traktorbanan. Även om det var en ganska lång kö där, så såg det ut som om Scott tyckte att det var mödan värt att vänta på sin tur. Traktorer är ju något som han gillar lite extra mycket.

Ganska snart blev vi alla både hungriga och sugna på fika. Som tur var så hade jag packat med mig en hel massa godsaker, som vi hade med oss i Scotts extra sittvagn. Det var kalla pannkakor, leverpastejsmörgåsar, köttbulls- och räkbaguetter, varm choklad… Ja, jag tror nog att alla hittade något gott att stilla hungern med.

Sedan vandrade vi vidare ut i djurparken. Även om många av djuren sov middag när vi kom för att hälsa på, så fick vi se en hel del. Som lodjur, säl och vildsvin.

Har man inkomster så blir det utgifter, och Scott som är stor pojke nu, har slutat med blöja. Fast nöden har som bekant ingen lag, så när små gossar blir akut kissnödiga, då får man kissa bakom ett träd i skogen. Bara det en speciell upplevelse.

Älgarna gick vi ganska snabbt förbi. Lille Scott var mer nyfiken på hjortarna. Han hade ju hört talas om att hans morfar Ginko skjutit en hjort för inte så länge sedan. ”Hjoott – PANG” förkunnade han när vi pratade om dem.

Fast lagom tills vi kom till kronhjortarnas hägn så sov den lille gossen sött. Asch, så får vi anledning att komma hit igen vid ett annat tillfälle.

Efter en hel friluftsdag tog vi sedan vägen om Brösarp hem. Lite mat på gästis fick avsluta vår mysiga höstdag.

Tack ”gänget” för en så härlig dag – en dag som jag själv njöt av minst lika mycket som det var tänkt att Scott skulle göra.

Dagens citat:

Sommarens dagar är över, men vi har som tröst, dagar att se fram emot, i en vacker höst.

Inte många sommardagar kan nog mäta sig med en såhär fantastiskt höstdag som vi fick i Skånes Djurpark.

Kram Annika

Dela gärna

3 reaktioner på ”Höstmys i Skånes djurpark.”

  1. Vilken härlig dag!
    Nu har jag väntat ett par dagar på att läsa om dotterns hemkomst. Blev det förseningar?
    Ha en fin torsdag. Här kommer sonens familj på besök 🤗

    1. Åhhh, nej allt gick som planerat och min dotter är hemma!!! Det har bara varit så mycket före som skulle in på bloggen, men i morgon får du se hennes hemkomst här. Ha en fin dag och kram!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen