Kärleken och den röda skogen.

Hej hej

De senaste veckorna har min kalender varit sprängfylld med massa tider att passa, och  en massa måsten”. Sådana där ”måsten” som man bara… just måste. Jag kan inte förstå varför allting liksom klumpar ihop sig sådär.

Såklart har skogen och morgonbaden lockat mig ändå, så därför har jag fått ta till cykeln när jag haft sådana där ”brådisdagar”.

I ett flygande fläng har jag trampat ner till den underbart vackra platsen vid bryggan ändå,  de morgnar då tiden varit knapp.

Alla dagar ska ju alltid börja på något vis, oavsett om de är brådskande eller inte, så då kan de ju faktiskt lika bra börja här i skogen.

Några dagar har varit lite lugnare. De morgnarna har jag verkligen njutit av den underbart vackra höst som vi har.

Sällan har väl Gylleboskogen varit såhär röd och vacker. Riktigt kärleksröd.

Eller så är den lika vacker varje år. Kanske är det bara mitt minne och mitt sätt att lägga märke till allting som är olika för varje år.

Fast just i år är det ett alldeles särskilt år. I år är det 60 år sedan mina föräldrar gifte sig.

Dagen när jag ändå hade kört för pappa Kurt till tandläkaren, så passade vi på att åka till mamma Ingrids grav och sätta lite vackra blommor. Jag minns så glad hon var när vi firade deras 50 år.

Även om man har en massa ”måsten” och rysligt bråda dagar, så ska man se till att ta vara på tiden. Det går så himla fort allting.

Dagens citat:

Lev livet, ta chanser och risker, var galen. Vänta inte, för just nu är du i den äldsta åldern du någonsin varit i – samtidigt som du aldrig någonsin kommer bli yngre igen, ja  så här ung som du är just nu blir du faktiskt aldrig mer.

Vänta inte!! Lev!

Ha det gott och kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top