För det var inte riktigt sant…

Hejsan.

Det kan kanske vara så att jag överdrev en smula när jag lovordade påskvädret tidigare här på bloggen. Att jag påstod att det var sol och härligt vårväder hela tiden. Det var ju faktiskt inte helt sant.

Det var på annandagpåsk som allting började med ett ljuvligt solskensväder. Jag hoppade glatt i springkläderna och gav mig iväg på en joggingrunda runt sjön och avslutade med en simtur.

Lagom till eftermiddagskaffet väntade vi hit min pappa Kurt på kaffe och goda påskbakelser. Envis som han är, så vill han alltid köra själv. Han kom och vi hade en mysig eftermiddag.

Allt eftersom dagen gick så förändrades vädret utanför fönstret. Från att bara ha kommit lite ”aprilhagel” så blev det alltmer vitt utanför fönstret.

Även om det inte blev så väldigt mycket snö av det, så var snöfallet stundom ganska ymnigt och det kändes inte helt betryggande att ha sin gamla pappa ute på snorhala Österlenvägar.

Men allting gick bra, och han kom tryggt hem till Brösarp igen innan mörkret föll. Vi fick ett vitt landskap här igen i Gyllebo och vinterkänslan var ett faktum.

Dagens citat:

När en fågel lever så äter den myror. När fågeln dör så äter myrorna den. Ett träd kan göras till en miljon tändstickor, men bara en tändsticka behövs för att bränna en miljon träd. Omständigheterna kan förändras när som helst. Nedvärdera inte, eller skada någon idag. Du kanske är mäktig idag, men tiden är mycket kraftfullare än vad du någonsin kommer att bli.

Ha en skön söndag och kram från mig.

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen