En kall vår med aprilväder.

Hej hej

Nu tycker till och med jag att det börjar dra ut på tiden med det kalla och kyliga vädret.

I början av veckan så vaknade vi upp till rena aprilvädret. När jag kikade ut genom fönstret kunde jag bara konstatera att ett vitt pudertäcke av snö lagt sig över mina blommor och växter i trädgården.

Trots att det varit ganska kalla dagar så har jag jobbat på i trädgården de senaste veckorna. Det är alltid så skönt att hinna rensa bort det där första ogräset som kommer tidigt på våren, det blir så mycket lättare att hålla efter allting sen.

Fast vädret inte varit på topp, så är det alltid lika härligt att njuta av de första vårblommorna som dyker upp i rabatterna. Hundarna älskar också när vi är ute och påtar i jorden.

Och ska man tro på rykten, så väntas ju varmare väder inom kort!!

Dagens citat:

När du sitter på bussen, i väntrummet, står i kassakön… och ser människor omkring dig som grå musslor, tänk då på att det finns en pärla i var och en av dem.

Så vacker tanke, för så är det ju verkligen!

Ha en fin lördag.

Kram Annika

Dela gärna

6 reaktioner på ”En kall vår med aprilväder.”

 1. Det är verkligen lurigt väder, men nu vill vi ha vår och lite varmare. Jag längtar tills man kan sätta sig utomhus med den kopp te och njuta av vårens fägring med fågelsång till efterrätt.
  Fint foto på dig Annika, känns det bättre med ögonen nu?
  Kan till viss del hålla med om citatet, men allt emellanåt så finns det nåt i vissa man möter de är buttra och kan inte ge ett leende tillbaka tycker det blivit värre efter coronan.
  Ha en fin helg njut av livet och allt vad den ger dig.
  Kram/MH

  1. Jag tänker att alla har varit små barn, och då har de alla en liten pärla inombords. Men som du säger, nu finns det vissa människor som ibland verkar ha tappat bort sin pärla… Mina ögon blir bättre och bättre, och det känns bra, ljusare liksom. Hoppas du kunnat njuta av värmen, för idag kom den smygande. Kram på dig.

 2. Det är inte roligt att vakna till snö när det snart är Maj. Idag ska vi köra till husvagnen, det är smått oroligt, länge sedan vi var där. Men nu har jag barnvaktat klart för den här gången. Ska sätta igång med packningen snart. Ska hem på fredag igen, så inga mängder som ska med.
  Som du vet finns det kaffe alltid. Bara att höra av sig 🤗
  Trevlig helg!

 3. Kul att du nämner det, för även om jag inte själv har vovve, så har jag sett att hundar gärna ser husse och matte påta i jorden. Och i dag var jag inspirerad av väderprognosen att här skulle vara 15 grader varmt och mycket stora solchanser samt i morgon kring 20 grader. Så jag påtar här i min jord, konstaterande nu strax efter lunchtid att det är gråruggigt, småkallt, regnskurar och möjligen 7 grader.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen