En gris, en drake och en sagolik morgon.

Hejsan.

En morgon var lite extra vacker i förra veckan.

Vattnet såg extra inbjudande ut den här morgonen och solen framträdde genom morgonmolnen som ett rött eldklot.

Som alltid spelade jag in en filmsnutt särskilt åt min dotter Andréa. Sådär som jag gjort varenda morgon sedan förra sommaren då allt blev lite extra jobbigt och tungt för henne. Ingen märkvärdig film alls, utan bara en kort snapchat där jag pratar med henne som om hon vore här tillsammans med mig.

Det var  en alldeles sagolik morgon (som så ofta), men jag kan nog aldrig tröttna på att beskåda naturens uppvisning.

Dagen skulle visa sig bli väldigt varm och kvav och jag var inte riktigt sugen på att stå i köket och laga mat den här dagen. Istället for vi till Brösarp och åt på Grisen & Draken.

Grisen & Draken är en  så kallad Food Truck, alltså en rullande matservering eller en sorts snabbmatsbil kan man nog också kalla det. Oavsett vad det är, så var deras mat himla god. Jag kan verkligen rekommendera att åka dit och äta när man som jag inte riktigt orkar fixa någon egen lunch.

Hemma i Gyllebo igen hade en slända råkat komma in i köket. Såklart räddade jag den och bar ut den i det fria igen. Mörkt turkosblå var den, och det var nog den vackraste sländan som jag någonsin sett.

Dagens citat:

Mycket lite behövs för att göra ett lyckligt liv. Allt ligger i dig själv och i ditt sätt att tänka.

Ha en härlig dag.

Annika

Dela gärna

About The Author

6 reaktioner på ”En gris, en drake och en sagolik morgon.”

  1. Vilket mysigt ställe att äta på. Gillar dagens citat mycket också. Sländan är så fin tror det är en blåbandad jungfruslända. Hi Hi gift med en naturnörd. Ha en fin helg! Kraaaam Pia

    1. Åhhh tack för din upplysning. Så kul att vara gift med en naturnörd, det är ju så spännande. Mitt problem är att jag glömmer så fort vad jag lär mig…. Ha en fin helg och kram Pia.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen