Efterlängtad semester.

Hej hej

Så var det äntligen dags för mig att gå på semester.

De sista arbetsveckorna var en smula sega (så som dagarna alltid är före en ledighet). Men det var ändå ganska skönt att ha sin semester så här sent på säsongen. Man har det härliga framför sig, och härligt är det minsann att vara ledig. I fyra hela veckor ska jag nu ha semester.

Såklart startade jag med att ställa klockan riktigt tidigt och ge mig ner till bryggan för ett gryningsdopp. Alltså, jösses så magisk morgon det var.

Det kändes som om jag skulle kunna sitta där på den gamla bryggan och glo i all evighet. En lång tur i skogen blev det, alltmedan naturen runt mig vaknade till liv igen.

 

Någon som också har semester och lite ledigt nu, det är min dotter Andréa (dottern som bor långt borta i Kanada). För en vecka sedan kom hon hem till Sverige. I ungefär ett dygn hann jag träffa henne, innan hon gav sig av igen. Då vankades det vandring i Norge med lillasyster, och det unnar jag såklart både henne och hennes syster Emmy.

Mellandottern Amanda har också varit iväg på semester med sambo och hans familj. Strax innan de reste utomlands så tittade de ut till oss här i Gyllebo en stund.

Jag bjöd på himmagjorda köttbullar, sås och potatis. Nicolaj åt med god aptit, men Scott var lite mer skeptisk, även om han förstås tycktes gilla gräddsåsen. Kanske hade det slunkit ner någon glass för mycket i hans mage före kvällsmaten… det kan vara så…

Hur som helst – det är gudomligt med semester.

Dagens citat:

Vi köper inte prylar med pengar, vi köper prylar med timmar från våra liv.

… åtminstone från vår fria tid…

Ha det gott

Annika

 

Dela gärna

About The Author

4 reaktioner på ”Efterlängtad semester.”

 1. Underbar foton som alltid. Ja nu måste du njuta av din ledighet och unna dig vila och sköna bad.
  Själv bidar jag tiden med värken i låret så jättedrygt men det ger sig väl snart får jag hoppas.
  Stora era barnbarn är nu det går så snabbt.
  Må väl och Kram/MH

  1. Åhhh, jag vet hur det är med ischias. Fy bubblan vad det gör ont. Jag tyckte att det lindrade med värme, så ibland hade jag en värmedyna i sängen som jag låg på. Det kändes skönt. En stor kram.

 2. Härligt med semester! Kommer dottern inom några dagar innan hon återvänder också?
  Goa pågar, jag längtar hem till mina. Vi kör hem senare idag och blir hemma drygt en vecka.
  Njut!

  1. Ja, det är underbart. Andréa kommer hem om för att direkt åka på en långweekend med vänner till Spanien… men sen kommer hon nog hem några dagar (hoppas jag). Förstår att du längtar efter kilarna. Ha det gott!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen