Det bästa med ovädret är vattenpölarna efteråt.

Hejsan.

En tidig morgon i förra veckan ändrade himlen skepnad när jag var nere och tog mitt gryningsdopp.

Från söta och småbusiga moln, drogs de ihop på himlen och samlade sig till allt större och heltäckande stormvädersmoln.

Så länge inga kläder eller andra saker blåser ut i sjön, så är det alltid fantastiskt att bada när det är oväder. Aldrig känner man naturen så mycket i blodet som då. Det är en frihet som inte kan liknas med någon annan.

Att det sedan öste ner resten av dagen, det gjorde inte särskilt mycket för nästa morgon var det som att stiga upp till en rentvättad dag.

Men bäst av allt med sådana här rejäla regnväder, det måste ändå vara alla vattenpölar som blir efteråt.

Lyckan i Scotts ögon när han testade sina nya gummistövlar, den lyckan går väl ändå inte att ta miste på. Fast det såklart, det gäller att hålla tungan rätt i mun, så man inte drattar på ändan mitt i gyttjepölen likt en liten lortgris. När mormor sedan säger att det är dags att åka hem, då gäller det att försöka rymma så fort man bara kan i sina klumpiga regnbyxor och gummistövlar.

Dagens citat:

Tänk om det är nog, att du andas och vill. Tänk om det är nog, att du faktiskt finns till. Tänk om det är nog, att du är du. Tänk om det är nog, här och nu.

Vi borde alla vara lite mer ”här och nu” och ta oss tid att finnas till och bara skutta runt i en geggig vattenpöl för en liten stund.

Ha det fint. Kram Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen