Vinterprojektet klart.

Hejsan.

Alldeles precis lagom tills mina vårkänslor började att spira, så var min lilla vintersysselsättning färdig. Det var en mjuk stickad filt i alpackagarn. Extra bra kändes det att den blev färdig en gråmulen, regnig marsdag, när en mysig filt skulle vara skön att krypa in under.

Vid bryggan var sjön nu helt isfri. För mig blev det den första simturen på väldigt länge. Hela kroppen tycktes härdad mot kallt vatten, förutom händerna och fingrarna. Fy attan vad det sprängde i dem.

När jag väl kom upp igen så blev jag snabbt varm igen. Jag drack mitt ingefärste, tände en väldoftande rökelse och njöt av morgonen.

Att värma mig på den nya gosiga filten när jag kom hem, det var det inte att tänka på. För filten den har fått flytta hem till min dotter Amanda. Där tycker jag att den passa så väldigt bra i deras benvita soffa. Den är ju gjord med kärlek till en älskad dotter ♥

 

Dagens citat:

Många som säger att de har svårt att passa tider missar sällan flygavgångar. Att inte passa tider är ett valt beteende och ingen egenskap.

Jag gillar människor som är noga med att passa tider. Att ständigt komma försent till en avtalad tid är som att stjäla den tiden från den andra personen som måste offra sin tid med att vänta på någon annan.

Ha det gott.

Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Vinterprojektet klart.”

  1. Vilken härlig filt du gjort. Ja den kommer passa fint i den vita soffan tror jag med. Det där med att passa tider gillar jag. När jag pluggade så väntade alltid läraren in vissa som alltid kom försent. Då ilsknade jag till som bodde längst bort . Varför ska jag sitta här och vänta? Du ska börja lektionen nu och så blev det. Dom som kom sent slutade med det. Ha en fin helg. Kraaam Pia

    1. Tack Pia. Ja precis så är det, så bra att det blev ändring i skolan. Sedan kan alla råka försova sig eller missa en tid, men det är en helt annan sak. Oftast är de som kommer sent alltid samma personer. Ha en fin dag Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen