Vinter på riktigt.

Kära Blogg
Så kom då vintern till oss i Gyllebo på riktigt.
Hela onsdagen snöade det så det slog härlig till. Jag tycker alltid att jag blir lite piggare och mår så mycket bättre när snön kommer.
Småfåglarna gästade oss i massor, och Stefan fyllde på deras dignande gottebord.
 
Jag och hundarna gick som alltid vår uppfriskande morgonrunda. Lilla hunden Lykke plumsade på i snön. Tänk, hon tog sig de nästan 6 kilometrarna runt sjön alldeles på egen hand.
 
Såhär i vintertider tror jag att det är bra att äta så färgstark mat som möjligt. Om inte annat så gör det mig glad bara av att titta på min tallrik. Och allt som får en människa glad, det måste vara hälsosamt tror jag.
Dagens lunch:
 
 
Till kvällskaffet, efter mitt älskade yogapass, fick det bli en härlig bärpaj.
 
 
Något annat som jag verkligen älskar att se på, är överblommade tulpaner. De är så otroligt vackra mitt i sin förväxta fulhet. Jag älskar dem!!
 
Pssst, tips i snön:
 … plocka nu fram barnet i er …. kan ni, så sätt er i en pulka och susa ner för en backe …. gör en snögubbe, en snölykta eller en ängel … eller ta bara en handfull snö, krama till en boll och kasta i smyg i ryggen på någon, sedan räcker ni ut tungan och vickar på höfterna … Ha så kul!
 
 
Tänkvärt:
Sjukvårdad blir du framförallt
av andra, men friskvårdad
blir du av dig själv.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen