Alla älskar Mandelmanns.

Kära Blogg
Tror ni på allt ni ser och läser i media? Att allt är sant i TV, tidningar och på nätet …Och är allt egentligen sant som jag skriver på min blogg?
Såklart är det sant, det som jag skriver. Det är min sanning eftersom jag skriver om mig själv. Fast det förstås, det är en sanning med modifikation. Inte skriver jag om när jag vill strypa katten, slänga ut maken,  krossa tallrikarna i väggen, gråter efter barnen, mörda en granne eller kasta mig framför tåget. Nej, sånt skriver jag aldrig om …
De har redan fullt på alla psykavdelningar ändå, så sånt ska man akta sig för att avslöja!
 
Den här dagen bestod av möte i Simrishamn.
Japp!
 
 
Just nu tittar jag på en serie om kära familjen Mandelmanns från Rörum.
Deras gård ligger några kilometer härifrån.  Man kan gå från Forsemölla, genom Mandelmanns hagar fram till deras gård. Exakt lika vackert som på TV.
Jag älskar dem. Marie och Gustav. Om jag någon gång får leva om mitt liv, då ska jag nog norpa Gustav och gifta mig med honom. Skämt å sido. De har i varje fall nu blivit väldigt populära. Jag är lite rädd att vår kära trakt blir ännu mer nerlusad med turister till sommaren. Och det underbara ”ensamma trädet” inte längre får vara just ensamt.
 
 
Här kan ni hitta ett av mina gamla inlägg från just Mandelmanns Fårahage:
 
Min dag bestod av allt det där vanliga. Amanda kom hit efter sitt nattskift och sov sött hela dagen. Vaknade upp till kvällsmaten och for hem. Jag eldade för glatta livet och Felix slickade i vanlig ordning skålarna efter kvällsfikat.
Ja, man kan säga att livet tuffar på. Tuff, tuff!
 
Dagens tänkvärda:
Baksidan av att alltid
vara stark
är att det aldrig är
någon som frågar om
allt är bra med dig.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen