Varm choklad och ostbullar.

Hej hej

Då när jag och Amanda gick från Haväng till Klammersbäck så hade vi såklart stärkande saker med i en ryggsäck.

För även om vår vandring inte var så jättelång så tänkte jag på min dotter, som ju är en ammande kvinna och i behov av mycket näring just nu.

Målet för vår fikapaus var den vackra Stenörens ålabod.

Aldrig någonsin smakar en lunch så bra som när man vandrat ett tag och slår sig ner för att äta det man packat med sig.

Det kvittar egentligen vad det är man tagit med, för allt blir så himla gott när man är ute i naturen. Fast den här dagen hade jag kokt egen varmchoklad med extra socker och extra kakao i. Till det hade vi bredda ostbullar. Den bästa vandrarmaten man kan tänka sig.

Efter den pausen var vi stärkta att vandra vidare.

Men i takt med att timmarna gick så expanderade Amandas bröst, så vi kunde ju inte vandra i all evighet. Bara tanken på den lille Tjabokillen fick dem att växa ännu mer. Tack min fina Amanda för en underbar dag tillsammans. Jag finns här närhelst du behöver en vandrarkompis.

Dagens citat:

Jag älskar att vara mormor. Äntligen kan jag träffa någon som är skallig, dreglar och har blöja – men som inte är min date.

Ja riktigt så gammal är jag förstås inte. Och jag har ju min Stefan som har lite lockar kvar och inte behöver blöja. Dreglar kan han möjligtvis göra ibland, men då är det nog mest snusets fel.

Ha det gott och kram från mig.

Annika

 

Dela gärna

2 reaktioner på ”Varm choklad och ostbullar.”

  1. Im a man to see detail . Pink cups . Two girls I understand that. But please tell me why , for someone that does soo much hiking do you wear what appears to me to be cheap , not fit for purpose safety boots. I have recently spent $580 NZ on Italian made climbing boots and they are ooohh so comfy… I have introduced them to Mt Ruapehu , they loved it.

    1. You’re a sharp-eyed man. I have real hiking boots, but I don’t like them. This bluthstone has soles made for my feet … but maybe time to invest in a pair of new shoes ….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top