Vårkänslorna bjöds in.

Hej hej

När det envisades med att vara så himla kallt, så fick jag istället bjuda in våren inomhus. I ett stort krus hade jag satt ett fång grenar från persikoträdet. De blommade med små ljuvliga rosa blommor. Så gulliga.

Några jag dock inte bjudit in i huset, är de vårrusiga fasanerna som ständigt är i luven på varandra.

Men såklart har jag trotsat kylan och varit och badat varendaste morgon. Sjön kan jag ju inte direkt bjuda in så dit får jag vandra genom skogen istället.

På firman råder det också vårkänslor. Där byggs och renoveras det för fullt såklart. Men när arbetsdagen är slut så fortsätter ofta Stefan med lite mer privat projekt ute i verkstaden. Små gulliga fönster har han tillverkat. De ska sitta på ett litet gulligt hus åt en lika liten och gullig kille. Kanske får jag tillfälle att återkomma till det där lilla huset så småningom här på bloggen. Kanske kan han, den lille killen, bjuda in när det är klart?

Katten Felix behöver man inte bjuda in, nej han bjuder in sig själv. När maten här hemma inte överensstämmer med det han för dagen är sugen på, då går han helt enkelt bara över vägen in till våra grannar. För Felix är en katt, och han gör precis som han själv vill! Våra grannar är världens gulligaste och de tar emot honom med öppna armar när matsedeln är kass här hemma.

Våra underbara grannar, som gått med på att vara lite gudföräldrar åt katten Felix.

Dagens citat:

Att vara stark betyder inte att du alltid måste stanna och slåss för det du tror på. Styrka betyder inte heller att du alltid måste bemöta en elak kommentar. Verklig styrka är ibland faktiskt att bara le, sträcka på ryggen och gå därifrån.

Med åldern lär man sig att välja sina strider, för det finns mycket som det inte är lönt att strida för.

Ha det fint och kram från mig.

Annika

 

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen