Kalla regnstänk och teamwork.

Hej hej

I söndags var det attans så kallt hela dagen. Hemma hos oss så fick det planerade trädgårdsarbetet förhandlas om till någonting annat istället.

Fast det förstås, som alltid började jag min dag med ett bad. Sånt förhandlas väldigt sällan om.

Det var kyligt och kallt, det var så sant, men det senaste årets erfarenheter har lärt mig att man ångrar aldrig ett bad. Stark som en krutkärring kände jag mig när jag vandrade hemåt från bryggan igen.

Istället för trädgårdsarbete stod det fönsterputsningen på dagens agenda. Uppdelningen var att Stefan putsade insidan och jag utsidan. Bästa teambuildingen man kan tänka sig!

(det ska såklart vara tvärtom, jag tog insidan och Stefan utsidan – tusen tack Birgitta för din uppmärksamhet)

Eftersom mitt fönsterputsjobb tog betydligt längre tid än Stefans, så var han färdig när jag bara kommit till hälften av mina insidor. ”Burr vad de är kallt”, gnällde han och bestämde sig för ett bad. Dock hade han 33 grader varmare i sitt vatten än vad jag haft i mitt morgonbad. Inte undra på att regnstänken kändes kalla mot hans hud.

Efter det höll vi båda en skön och välbehövlig söndagsvila framför braskaminen.

Dagens citat:

Om varje droppe regn vore äkta känslor… då borde paraply förbjudas.

Ha det riktigt gott och kram från mig.

Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen