Tusen sköna tösenskönor.

Hej hej

Även om värmen ännu sviker oss lite, så poppar små vårtecken envist upp överallt. Tusenskönorna i gräsmattan till exempel. De små ”pullerna” som jag älskar. ”Puller”, som vi kallade de här blommorna när jag var barn. Egentligen borde de inte få växa där, men jag har lite överseende med dem, åtminstone mer än med maskrosorna.

Morgnarna vid sjön har fortsatt att vara kyliga.

Fast det gör inte så mycket att det är kallt, inte när det är så himla vackert. Änderna håller fortfarande ihop i sin trio och i ”ramslöksbacken” blir det lite grönare för varje dag som går.

Att det ännu är kallt ute det märks tydligt på mina båda katter. Hela dagarna i ända så ligger de inne och spinner i soffan. De njuter av den goa spisvärmen och de gör inte mycket mer än att äta och fisa..

Att bägge katterna ligger inne uppskattas mycket av mitt barnbarn. Han älskar verkligen katter. Småhundar som skäller och slickas på händerna, det är han ganska trött på. Katterna däremot, de är betydligt mer spännande. Jag undrar vad katterna egentligen tycker om gossen Scott!?

  Dagens citat:

Djur förstår varandra utan att prata, människor pratar utan att förstå varandra.

Tänk vad mycket vi har att lära av djur, och av barn.

Ha det fint och kram

Annika

 

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen