Välkommen lille Nicolaj.

Hejsan.

Juni månad är lite grann ”min” månad.  Det är även sommarens första och vackraste månad tycker jag, med alla sina vilda ängsblommor.

Nu blev det ju så att jag framöver får dela både månad och dag med mitt lilla barnbarn, som tyckte att det var en god idé att göra entré precis på sin mormors födelsedag.

Fast jag överlåter mer än gärna dagen åt lille Nicolaj. Så framöver ska jag att hoppa över min födelsedag och jag kommer för all framtid att vara 57 år gammal… En väldigt lagom ålder att stanna i.

Förra helgen kom Scott och hans lillebror och hälsade på oss i Gyllebo.

Scott är en så fin och kärleksfull storebror, den bästa man kan önska sig! Vi fick en så mysig dag här hos oss när Nicolaj hälsade på i Gyllebo för allra första gången.

Välkommen till världen du lille knodd!! Det ska bli så underbart att få lära känna dig. ♥

Dagens citat:

Var välkommen du lilla knytt! Ditt liv det är så nytt. Vem vet vart stegen bär… Tänk vad spännande det är.

Njut av en härlig måndag.

Annika

Dela gärna

About The Author

8 reaktioner på ”Välkommen lille Nicolaj.”

  1. Åh vilken söt Nicolaj och jättefint namn det heter ett av mina barnbarn också. Det är en sådan stor gåva med alla dessa fantastiska människobarn man blir varm i hjärtat. Och Scott han är ju bara för söt det där ljusa håret som man känner för att ruffsa runt i. Ja Annika njut av dina underbara barnbarn. Grattis till dig och Nicolaj ni junibarn!
    Ha en fin start på midsommarveckan, ofattbart att vi redan är här, tiden den rusar på.
    Kram/MH

  2. Så fin han är lille Nicolaj. Klart man gärna delar födelsedag med en sådan goding. Är han lik storebror när han var liten?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen