Regnbåge över sjön.

Hejsan.

Mitt liv rusar på i en lite högre hastighet än vanligtjust nu, och mina turer ner till sjön blir inte längre så många.

Det känns lite grann som ett skenande tåg, och man kan inte direkt säga att jag lever som jag lär. Men snart stundar semester och då ska jag, om inte tvärnita helt, så i alla fall bromsa in lite mjukt och vara lite ledig ett tag.

En kväll för någon vecka sedan hann jag och Andréa ändå gå en tur ner till bryggan på kvällen. Regnet hängde i luften och över sjön böjde sig en vacker regnbåge.

Vid stigen i skogen hade det roliga gräset växt sig högt. Det är en slags gräs som ser ut som när töserna i min ungdom våfflade sitt hår.

Vår promenad i skogen blev så uppskattad av de tre små pälsbollarna. Även om regnet föll lite lätt i deras pälsar, så var det inget som tycktes bekymra dem.

Nu när det snart stundar lite ledighet så hoppas jag att det blir riktigt fint väder så vi kan njuta av långa bad både i sjön och i poolen. Jag har minsann hört att det viskas om rena värmeböljan på midsommarafton. Hoppas kan man ju alltid!

Dagens citat:

Din attityd gör hela skillnaden mellan om du visslar inombords eller vissnar inombords. Välj klokt!

Ha en fin dag.

Annika

Dela gärna

About The Author

6 reaktioner på ”Regnbåge över sjön.”

  1. Vackert med regnbågar där den slutar finns en skatt, sa vi alltid till våra barn när de var små. Ah va coolt gräs har jag aldrig sett, ja just det våfflat hår jag har minsann en sådan tång men skulle ta mig evigheter med hår ner till midjan. Någon tog fel på mig och Karin Brunk en gång i Tomelilla haha de sa de gillade mina böcker fint sa jag men jag skriver inga böcker inte än i alla fall.
    Mysigt med en pool och hoppas vi alla får njuta av en fin midsommar.
    Önskar dig din familj och alla andra en ljuvlig midsommar.Kram/MH

    1. Jag hoppas du har njutit av vädret och av en skön midsommar. Åhhh så vackert det låter med så långt hår!! Ha det fint och en fortsatt härlig midsommar.

  2. Wow vad fin regnbåge! Och det där roliga gräset var verkligen fräckt. Hoppas midsommar blir så skön och varm som prognosen säger. För en gångs skulle kommer Sverige ha varmare än vi har här i Portugal. Men vi klagar inte, det är skönt med lite mildare temperaturer som omväxling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen