Tidigt morgondopp för en mormor.

Hej hej

Min dotter har börjat jobba igen efter sin barnledighet, och mitt lilla barnbarn Scott håller som bäst på att inskolas på dagis. Med risk för att jag upprepa mig likt en gammal LP-skiva med hack i, så måste jag ändå undra hur tiden kan gå så fort?

Eftersom lille Scott inte hade vant sig helt vid dagiset och var helt inskolad ännu så fick jag den stora glädjen av att få vara dagiskomplement under vissa tider.

En morgon fick jag därför stiga upp lite extra tidigt i ottan, morgondoppet ville jag ju ändå hinna med. Ute var det ännu mörkt, men den vita snön och den fulla månen lyste upp min väg ner till sjön.

När jag knackat upp den tunna isen i min vak och avnjutit mitt bad i något som mest liknade slush, vandrade jag hemåt igen.

Jag kände mig pigg, vaken och så redo att spendera resten av dagen med en liten kille.

När Scott kom så hade jag förberett för lek och bus, men Scott ville helst sätta igång TV:n och spela sin favoritmusik från youtube. Det kommer inte dröja länge förrän han behärskar tekniken bättre än sin mormor.

Dagens citat:

Om vi tror att att vi kan – så kan vi. Om vi tror att vi inte kan – får vi rätt.

Ha en riktigt fin dag kära ni.

Kram Annika

Dela gärna

About The Author

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen