Tidig morgon hos mormor.

Hejsan.

Det finns inget mysigare än när något av mina barn eller barnbarn sovit över här. När det vid frukosten blir lite liv och det rumsteras om i huset.

I början av förra veckan sov Amanda och Scott över här. När frukosten var avklarad så gick vi på en liten promenad med hundarna.

Till Scotts stora förtjusning så hade hästarna och korna kommit ut i den stora hagen.

Naturen var så grön och frodig och äppelträdet vid grannens hus stod som allra vackrast. Det där lilla vita stenhuset som jag tycker är ett av sommarbyns gulligaste… kanske för att Stefan byggt det och jag själv fått vara med och designat det.

När jag sedan fick den ljuvligast lilla bukett blommor av Scott, ja då var dagen perfekt.

Att blommorna saknade stjälkar och inte direkt räknas till de populäraste sorterna, det hade ingen betydelse. Plockade av en liten barnhand så blev de något av det vackraste jag kunnat få. Jag tog fram den gamla glashanden som varit med ända sedan jag själv var liten flicka. En liten vas, som gjord för ett barns stjälklösa buketter.

Dagens citat:

Gör bara vad du kan. Med det du har. Som den du är. Inte som den du var.

Njut av er dag.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen