Ullaredsabstinens och en tusenkonstnär.

Hej hej

Även om jag njuter fullständigt av mina lugna dagar här hemma i Gyllebo, så finns det vissa saker som jag har längtat väldigt mycket efter.

En av de sakerna är att tillsammans med mitt Ullaredsgäng få åka iväg på en heldag på GeKås. Sådär som vi alltid gjort två gånger om året ända sedan våra barn föddes. Ja i snart 30 år…

Egentligen har jag inte saknat själva handlandet eller shoppingen så jättemycket, för med handen på hjärtat så har våra inköp blivit allt mindre med åren. Nej, det är att träffas, skratta och äta sillamackor som jag saknat så väldigt mycket.

I förra veckan bestämde vi oss för att råda bot på vår Ullaredsabstinens. Sagt och gjort så sågs vi och gjorde det vi längtat så mycket efter – vi träffades, skrattade och åt sillamackor!

Även om vi inte körde till Ullared, så var vi istället på Stefan Hantverkarns lager, och det är ju också en upplevelse. Stefan själv var inte där den här dagen. Förmodligen var han ute och byggde och snickrade på något. Även om han säger att han inte ska bygga fler hus, så har han alltid fullt av andra projekt. Små runda bord har han tillverkat tillexempel. Ja, han är en riktigt tusenkonstnär.

Efter en hel dag med mitt Ullaredsgäng, så känns det bra med stilla dagar vid sjön igen.

Nu hoppas vi såklart ändå att vi kommer kunna åka till det riktiga Ullared till hösten igen.

Dagens citat:

När du inser att din normala livsstil är en frivillig coronakarantän.

Att leva stilla dagar är inga problem, utan det är att inte ha friheten att kunna göra vad man vill, som varit hindrande. Då gäller det att plocka fram fantasin.

Ha en härlig dag.

Kram Annika

Dela gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen