Tiden före jul.

Hejsan.

Redan är juldagarna passerade, och jag hoppas ni alla fick en riktigt lugn och skön jul.

Jag tycker mer och mer att veckorna och dagarna före själva julen är de allra bästa. De där dagarna då man pysslar och planerar och då man har allting framför sig. Adventstiden.

För ett par veckor sedan åkte jag till Malmö för att insupa julstämningen där och för att planera lite julklappar . Särskilt en speciell julklapp ordnades som vi sedan skickade över Atlanten till Kanada och min älskade dotter där borta. Vi fick en underbart härlig dag med mycket julstämning jag och mina älskade döttrar.

Dagarna före jul har även bjudit på lite kallt och vackert vinterväder.

Vinterns första is la sig över sjön. Jag och min fina vän T kunde precis knacka hål till en pytteliten vak för ett härligt vinterbad.

Det skulle dock följa riktigt kalla dagar och nätter strax före jul och då fick vi ta hjälp av vår egen ”Stefan isbrytare”. Men det får ni kanske se i nästa inlägg.

Dagens citat:

Tiden avgör vilka du möter i livet, ditt hjärta avgör vilka du vill ha i ditt liv och ditt beteende avgör vilka som stannar i ditt liv.

Jag är så djupt tacksam för er alla som finns i mitt liv ♥ Någonstans tror jag på att de som är menade att finnas i mitt liv, de finns också där. De som är menade att korsa min väg, kommer också att göra det någon gång i livet!

Ha det fint, kram Annika

Dela gärna

4 reaktioner på ”Tiden före jul.”

 1. Håller med dig från advent så njuter vi av jul i huset för tiden går så fort. Nu är glada julen slut gick för fort. Härligt ni hade det när ni var på klappjakt, roligt och va med barn och barnbarn. Hur går det för dottern i fjärran land så långt borta men ändå så nära i era hjärtan det är det viktigaste. Vackra foton som alltid.
  Ha en fin vecka, snart stundar nyår. Kram/MH

  1. Min dotter i Canada är lite ledsen just nu, då hon och hennes käraste gått skilda vägar… Men det som inte dödar det härdar. Nu vill jag önska dig ett riktigt gott nytt år. Kram kram från mig.

 2. Du har en blogg som fascinera i både – text – ord – foto.
  Den ger läsarna en inblick i din vardag. Dina foto är
  vidunderlig vackra. Dem drar till sig varje millimeter
  av varje bild, där ord nästintill är överflödiga. Jag nästan huttrar
  inomhus när jag ser hur du befinner dig i vattnet, mellan lite tunn
  is runtomkring.

  Tack för det du delar med dig av ditt liv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen