Tid för lite tankar och tårar.

Hej.

Trots att jag varit ledig från mitt jobb på Lokalföreningen hela veckan sedan pappa Kurt dog, så har tiden bara rusat iväg.

I samband med en familjemedlems bortgång finns det så mycket som ska fixas, ordnas och bestämmas. Därför var det så underbart skönt att bara ta en stilla morgon på bryggan. En ensam stund med tid för både tankar och tårar. Att bara sitta där stilla och låta minnen få komma och gå.

På vattenytan kom ett par fjädrar flytande. Det var så vackert på något vis. Jag tog en stilla simtur och njöt av att vattnet börjat kylas ner något.

Med en känsla av att ha blivit renad på både insidan och utsidan cyklade jag hemåt genom skogen igen. Pappa Kurts livsresa hade tagit slut, men min egen pågår ju för fullt, och det tänker jag njuta av så länge den pågår. Sorgen får finnas nu såklart, men den kan ha följe med glädjen och skratten tycker jag.

Dagens citat:

Tårar är hjärtats svallvågor

Ha en fin fredag och kram från mig.

Annika

Dela gärna

6 reaktioner på ”Tid för lite tankar och tårar.”

 1. Åh ja Annika, det får ta sin tid att läkas. Tror din lille far är med dig där i skogen han håller ett vakande öga över dig. När jag ser fjädrarna i vattnet så såg jag i går på min nerfart vid blommorna där låg en duvfjäder. Min Ester han nu flyttat och hon lämnade sin hälsning med en fjäder, kommer sakna henne hon som kallade varje morron och kväll, henne jag räddade livet på. Sånt är livet i människor och djurens värld avsked ,ett hej då. Vackra foton som alltid.
  Var riktigt rädd om dig. Kram/MH

  1. Precis, det är så livet är, möten och avsked – som att livet är en lång tågresa … vissa har man sällskap av nästan hela resan medan andra bara mellan två stationer. Kram på dig.

 2. Man får vara ledsen givetvis, men ändå ta vara på sitt eget liv. Din pappa hade ju velat att du skulle leva vidare som vanligt. Det är svårt när man är ledsen, men du verkar göra det bra. Var rädd om dig!

 3. Det är alltid ledsamt när man förlorar någon nära, särskild sina föräldrar.
  Livet går vidare och det känns lite bättre dag för dag.
  Var rädd om dig och de dina.
  Kram Anki

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen