Den yngre generationen

Hej hej

Precis innan pappa Kurt blev så sjuk, så bodde mina döttrar och barnbarn här hemma i gäststugan i Gyllebo under ett veckoslut. Jag hade längtat väldigt mycket efter att ha dem samlade igen. Efter en hektisk sommar för oss alla, hade det inte funnits tid för oss att samlas tidigare.

Vi fick ett par härliga dagar med höst i luften.

Med barnen i vagnarna strosade vi ut i naturen och ner till sjön.

På hemvägen tog vi vägen förbi pappa Låke. Han var i full färd med ett takbyte på en stuga i sommarbyn. Men att krama om sina töser det tog han sig tid med.

Sedan blev det en liten matpaus på en sten vid ridhuset, innan vi kunde fortsätta vår vandring hemåt.

Naturligtvis hade jag önskat att kunna träffa Andréa också, men hon har fullt upp i Kanada med sitt arbete. Fast jag gläds över att hon har tid för lite festligheter och avkoppling också ibland.

Dagens citat:

Av alla varor våra barn behöver är närvaro den viktigaste.

En mamma och en mormor behöver också närvaro …. en liten hund på kudden duger bra.

Ha det gott.

Kram Annika

Dela gärna

2 reaktioner på ”Den yngre generationen”

  1. Underbart att va med barn och barnbarn. De är så lika dina flickor på fotot. Åh Andrea är så fin i sin blå klänning, hon verkar ju ha det jättebra och är med dig ändå fast långt borta. Nu byter träden skrud från sommargrön till guld, för att om en tid gå till vintervila. Jag älskar ju sommartiden den är lätt och skön även om årstiderna har sin tjusning.
    Visst är det märkligt ibland hur man kan förnimma dofter sa till min man i gårkväll känns som jag har hyacinter men nä det är ju för tidigt dock två buntar rosor på bordet. När vi kom hem från sonen i lördags doftade huset kaffe kan det va nån sån där liten ande som besökt vårt lilla hus.
    Mysigt med en liten hund vid sitt huvud.
    Ha en fin lördag för mig är det loppis. Kram/MH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen