Livet hejdade sig.

Hejsan.

Här på bloggen blev det helt tyst under en längre tid. Min tystnaden har berott på att jag varit fullt upptagen med att ta hand om och ta farväl av min pappa Kurt.

Under en längre tid har Kurt behövt min hjälp och vår tillsyn alltmer. Sedan mitten av sommaren så började jag sakta förstå att något inte var helt bra med honom. Den senaste tiden har jag varit hos honom nästan varenda kväll.

Från förra fredagen har vi vakat hos Kurt på sjukhuset. I nästan fyra dagar satt vi hos honom, innan han till sist drog sitt sista andetag. Att mista en pappa gör alltid ont såklart. Det är ju en person som alltid funnits där, och som plötsligt bara är borta… Vårt farväl kom att bli så speciellt och vackert, och jag är så tacksam över att ha fått uppleva detta tillsammans med min syster.

Såklart kommer Kurt få ett eget inlägg lite längre fram. Han var en varm och humoristisk person med en intressant livshistoria. När tiden och orken kommer tillbaka så ska jag dela med mig lite av vem han var.

Dagens citat:

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och något alldeles oväntat sker. Världen förändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig densamma mer.

Nej, när en 90 åring går bort är det såklart inte helt oväntat, men hur förberedd man är så skakas världen om rejält när man mister en förälder… och utan Kurt så blir den aldrig någonsin mer den samma,

Ha det bra och kram Annika

Dela gärna

18 reaktioner på ”Livet hejdade sig.”

 1. Ett stor varm kram till dig och din familj och ett beklagande av förlusten av en fin liten far. Det är så sorgesamt att mista de som alltid funnits de som gav oss det finaste ,livet. Inget kan ersätta en förälder de är ju dom man krupit upp i knät hos när man varit ledsen ,glad och man bara ville ha en varm mysig stund. Nu har Kurt börjat sin vandring dit vi alla en gång ska gå, och där hoppas vi någon möter honom som han hållit av, någon som hållit en plats till honom. De orden sa jag till min älskade bror när jag satt vid hans sida, den dan jag kommer möt mig så jag känner mig trygg. Din far verkade va en sådan fin sympatisk människa som man lätt tyckte om. Genom din blogg har jag läst om honom och jag önskar er alla en frid och låt minnena få vila i era händer.
  Kram/MH

 2. Så ledsamt. Tycker han har verkat så pigg när du skrivit om honom. Det är ändå skönt att han inte legat sjuk en längre tid.
  Min mamma blir 90 i jul, de senaste veckorna har jag tyckt hon hörs så trött.
  Kram till dig!

 3. Beklagar sorgen! Alltid svårt att mista någon, även vid hög ålder. Man är aldrig förberedd…..
  Hoppas du har många fina minnen kvar.
  Ha en fortsatt fin vecka.

  Kram Tummelisa

 4. Beklagar din och din familjs sorg! Er pappa hade tur som hade er som döttrar. Läser din fina blogg sen många år . Tack för att du hjälper till att få en positiv livssyn med din inställning till livet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen