Sovmorgon är överskattat.

Hej hej.

Förra helgen fanns det äntligen tillfälle för mig att ta en lång härlig tur ut i skogen tidigt i gryningen.

När klockan ringde redan klockan halv fem på söndagsmorgonen så var jag på vippen att bara stänga av ljudet, vända mig om  och somna om. Men så kom jag på andra tankar… Egentligen tycker jag ju att sovmorgnar är väldigt överskattade.

När jag väl kom ner till bryggan så var jag så tacksam att jag inte föll för den där första impulsen att ta sovmorgon. För alltså!!, vilken underbar morgon det blev. Träden hade slagit ut i den vackraste gröna nyansen man kan tänka sig, och morgonen var helt stilla och fridfull.

Dimman strök sakta över vattenytan och de vita björkstammarna speglade sig så vackert i vattnet på andra sidan sjön.

När solen kikade upp över trädtopparna vandrade jag sakta hemåt igen.

När jag närmade mig badplatsen hörde jag årets första gök en bit bort i skogen.

Ja även om det ibland är skönt att sova ut på morgonen, så är det alltid så värt att stiga upp tidigt och få uppleva morgnar som den här.

Dagens citat:

Förringa aldrig en blygsam start. Förstora aldrig ett litet misstag. Förkasta aldrig en långsam resa – åt rätt håll.

Ha en fin dag och kram från mig.

Annika

Dela gärna

About The Author

2 reaktioner på ”Sovmorgon är överskattat.”

  1. Dina foton är helt magiska de gör mig så glad. Du borde satsa på en ny karriär som fotograf på Österlen, ja men varför inte frilansande Annika från Gyllebo det tror jag skulle kunna gå.
    Jag är en morronmänniska lägger mig gärna tidigt, kan va för jag från början är en bondflicka uppväxt med kor som far och min bror skulle upp och mjölka i arla morronstund. Det var inga maskiner som gjorde det, åh vad jag saknar den tiden den var så underbar och utan en massa bekymmer med krig och elände.
    Må väl/MH

    1. Åhhh tack för komplimangen. Jag tror nog jag stannar vid en glad hobbyamatör ett tag till. Jag älskar också kor! De är så fina och rogivande på något vis. Kram på dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen